+32 11 711030

5 redenen om te upgraden naar een modernere server software

Op 14 juli 2015 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server. Je kunt overstappen naar Windows Server 2012 R2 waarmee je de kosten verlaagt en je gegevens beschermt. 

5 tips om je finaal over de streep te trekken:

 
1)    Geen updates & productondersteuning meer voor Windows Server 2003
In 2013 waren er 37 kritische updates voor Windows Server 2003. Vanaf 14/07/2015 zijn er geen nieuwe updates voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Bieden we niet meer aan: beveiligingsupdates, non-security hotfixes, gratis of betaalde ondersteuningsopties en online updates van technische content.

2)    Zorg voor je veiligheid
Producten die we niet langer ondersteunen, kunnen sneller doelwit worden van cyberaanvallen. Je bedrijf loopt dan meer risico. Een moderne server geeft je de zekerheid dat je gegevens beschermd zijn bij onverwachte gebeurtenissen zoals een vermist mobiel apparaat of een natuurramp. Met de moderne server kent je bedrijf geen oponthoud.

3)    Laat je business verder draaien
Bedrijven zullen al maar meer moeite ondervinden om betalingen via niet langer gesupporteerde software te laten lopen. De kans bestaat ook dat jouw bedrijf niet zal slagen voor audits als je deze blijft gebruiken.

4)    Laat de kosten niet oplopen
Een beveiligingslek kost een bedrijf gemiddeld 37 500 EUR. Werken met niet langer gesupporteerde software en verouderde hardware kost je meer dan upgraden naar een modern technologieplatform. Verlaag je kapitaalkosten en maximaliseer je IT-investeringen met een moderne server. Zo geniet je van schaalbare gegevensopslag en ondersteuning voor je groeiende bedrijfstoepassingen.

5)    Nu investeren met het oog op morgen
Betere prestaties, eenvoudiger beheer, betaalbaardere opslagmogelijkheden. Windows Server 2012 R2 is ontworpen met de wensen van de moderne kmo in het achterhoofd.

%d bloggers liken dit: