+32 11 711030

De ondersteuning voor Windows XP en Office 2003 verloopt binnenkort.

Op 8 april 2014 zal Microsoft de ondersteuning voor de verouderde versie Windows XP beëindigen. Dit betekent dat u niet langer updates zult ontvangen, inclusief beveliging's updates, voor Windows XP voor Microsoft. De ondersteuning van Microsoft Office 2003 zal gelijktijdig beëindigd worden.

Het overstappen kan grote gevolgen hebben voor de beveiliging en privacy van uw bedrijfsinformatie. Als u dus gebruikmaakt van een van deze producten, moet u snel actie ondernemen.

Mogelijke gevolgen voor uw bedrijf:

 • Beveiligingsrisico
  Zonder de essentiële beveiligingsupdates voor Windows XP kan uw pc kwetsbaar worden voor virussen, spyware en andere schadelijke software die uw bedrijfsinformatie kan stelen of beschadigen. Nadat de ondersteuning voor Windows XP is beëindigd, zal antivirussoftware ook niet afdoende werken.
 • Softwareproblemen
  Veel software- en hardwareleveranciers bieden geen ondersteuning meer voor hun producten die onder Windows XP draaien omdat ze geen updates meer krijgen voor Windows XP en Office 2003. Het nieuwe Office maakt bijvoorbeeld gebruik van het moderne Windows en kan niet onder Windows XP worden geïnstalleerd.
 • Geen ondersteuning
  Indien er zich problemen voordoen, zal er helaas geen online en telefonische ondersteuning meer beschikbaar zijn om u of uw IT-partner te helpen. U staat er dan alleen voor.
 • Uitvaltijd
  De kans op uitval van het systeem en onderbreking van uw zakelijke activiteiten wordt steeds groter doordat de software niet langer wordt ondersteund en de hardware voor Windows XP steeds ouder wordt.
%d bloggers liken dit: