+32 11 711030

Bedrijfsprofiel

Autosoft is een volwassen en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in hard- en software voor bedrijven en particulieren.
Voor de aanschaf van een computersysteem tot een veelzijdige netwerkinstallatie met internet, servers, routers en firewalls bent U bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren U een totaaloplossing die al uw noden op gebied van productiviteit, snelheid en beveiliging tegemoet komt, in combinatie met uitstekende support.
Naast computers vindt u bij ons uiteraard ook alle nodige randapparaten en software die u kan wensen. Alle grote merken zoals Hewlett Packard, Logitech en Microsoft zitten in ons gamma.

Enkele doelstellingen en eigenschappen

Klanttevredenheid!
Bij Autosoft hebben we de doelstelling om sterk klantgericht en heel klantvriendelijk te werken. Een klant is geen nummer maar wel het belangrijkste in de firma. Wij maken er een erezaak van dat onze klanten 100% tevreden zijn over onze producten en onze diensten zodat we een langdurige samenwerking kunnen opbouwen.
Een klant moet bij verkoop tevreden zijn, maar veel belangrijker moet hij over 2 jaar nog even tevreden zijn over onze firma. Ons doel is: klanten blijven klanten en brengen zelfs andere klanten aan en dat heeft de dag van vandaag veel te betekenen.

Eigen technische dienst
We hechten veel belang aan de kwaliteit maar ook aan de service om problemen snel en goed op te lossen. Elke machine, luistert wel eens naar de vervelende wet van Murphy: ?Ze geraken defect op het minst geschikte moment?. Het belangrijkste op dat moment is, dat je kunt rekenen op je leverancier.
Ons principe? Een eigen technische dienst die ter beschikking staat voor al onze klanten voor installaties, herstellingen, onderhoud, telefonische support, enz.

Bedrijfszekerheid en grondige vakkennis
In de computerwereld zijn er al veel begonnen maar ook al veel gesneuveld. Onze firma zit al meer dan 20 jaar in het vak. Zo hebben we heel de markt zien evolueren en die ervaringen zorgen ervoor dat we vandaag duidelijk weten wat belangrijk is.
Onze filosofie is sinds de eerste dag nog niet veranderd : het aanbieden van kwaliteitsprodukten, kwaliteitsservice en een bekwame technische ploeg.
Ons personeel probeert op de hoogte te blijven via diverse cursussen en examens.

Uitstekende service
Onze technische dienst staat steeds ter beschikking om bij u ter plaatse de problemen op te lossen. Wachttijden worden zo tot een minimum herleidt en uw computers blijven in hun vertrouwde omgeving staan. Het is belangrijk dat u bij problemen kunt terugvallen op uw leverancier. U moet het problemen signaleren, uw leverancier moet het maar oplossen. Heel belangrijk is dan ook de plaats waar men een computer koopt. De waarde van een leverancier kent men pas als men problemen heeft...

Wij maken graag tijd voor U vrij, ook voor advies

Wij staan klaar om ook voor U een oplossing aan te bieden en een volledig automatiseringsproject voor te stellen. Of u nu een privécomputer of een professionele totaaloplossing nodig heeft, wij kunnen u deskundige hulp bieden bij uw keuze.