+32 11 711030

Windows 8/8.1

Ga met de tijd mee met Windows 8 Pro en het nieuwe Office

Dit is uw kans om te zien hoe tien jaar aan innovatie voor zowel Windows 8 Pro en het nieuwe Office (Office 365 of Office 2013) uw bedrijf kunnen helpen. Verbeterde beveiliging, mobiliteit, productiviteit, flexibiliteit – er zijn zoveel goede redenen om over te stappen. Kijk wat u allemaal hebt gemist en profiteer na de overstap van minder uitvaltijd en doorlopende ondersteuning.

Houd uw documenten en e-mail veiliger

Windows 8 Pro en het nieuwe Office bevatten geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, zoals een ingebouwde firewall, een antivirusprogramma en beveiliging tegen rootkits of malware. Daarnaast helpen BitLocker en BitLocker To Go bij het beveiligen van gegevens op harde schijven en USB-apparaten. U kunt zelfs Rights Management-toestemming instellen voor uw e-mailberichten en bijlagen.

Wees productiever, waar u ook bent

Blijf verbonden met uw kantoor met Windows 8 Pro en het nieuwe Office. Beide systemen zijn te bedienen met aanrakingen en zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Geen Wi-Fi? Geen probleem. Met mobiel breedband* blijft u online. Daarnaast hebt u toegang tot uw bestanden via SkyDrive Pro en kunt u ze in elke browser bewerken met Office Web Apps. Ook kunt u uw apparaten synchroniseren voor offline toegang.

Haal het beste uit uw werkdag

Met Windows 8 en het nieuwe Office kunt u sneller werken. U zoekt naar bestanden, apps en instellingen door enkel maar te beginnen met typen. Maak gebruik van de bekende bureaublad-apps of verken de Windows Store voor nieuwe apps. Open PDF-bestanden met Word of laat Excel de best mogelijke grafiek maken van uw gegevens. U kunt zelfs Office 365 met cloudservices toevoegen voor het delen van bestanden en het hosten van HD-videoconferenties.

Profiteer van de beste manier om te werken

Of u nu de voorkeur geeft aan een notebook, tablet of pc, voor de volledige functionaliteit van Windows 8 Pro en het nieuwe Office kunt u altijd kiezen uit bediening via aanrakingen, het toetsenbord of de muis. En met Office 365 beschikt u op maximaal vijf pc's en vijf mobiele apparaten over Office.

 

 Windows 8.1Windows 8.1 Pro
Een prachtig nieuw Startscherm met Live-tegels, plus het vertrouwde bureaublad en de Startknop.
Ontworpen voor touch, muis en toetsenbord.
Fantastische apps als Mail, Agenda en Foto's zijn geïntegreerd, en er is een een ruim aanbod aan apps in de Windows Store.
Geïntegreerde opslag in de cloud zodat je overal bij je foto's, bestanden en instellingen kunt.
Inclusief Internet Explorer 11, voor sneller en veiliger surfen op internet.
Beter beveiligd en up-to-date met Windows Defender, Windows Firewall en Windows Update.
Biedt uitgebreide gegevensbescherming met BitLocker en BitLocker To Go, zodat je gegevens veilig zijn.
Zorgt dat je een Externe bureaubladverbinding kunt hosten op je pc, zodat je vanaf een andere locatie een verbinding met je pc kunt maken.
Mogelijkheid tot het toevoegen van een domein zodat je toegang tot je bedrijfs- of schoolnetwerk hebt.